Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد فخار زاده در خطبه‌های پیش از نماز جمعه امروز شیراز گفت: شاید قبل از انقلاب اسلامی به صورت پراکنده در بعضی از مکان‌ها و شهرستان‌ها نماز جمعه‌هایی را داشتیم، اما یک نماز جمعه پر شور و جذاب و یک نماز جمعه انقلابی که در راستای تثبیت نظام اسلامی نقش آفرینی کرد همین نماز جمعه‌ای بود که در پنجم مردادماه ۵۸ به امامت حضرت آیت‌الله طالقانی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: این یک نهاد بسیار ارزشمندی است که پایه گذاری آن را حضرت امام در پنجم مرداد ماه برای اولین بار در پایتخت ایران اسلامی و به تبع آن در همه میهن اسلامی احیاء شد که به عنوان یک پشتوانه بزرگ نظامی اسلامی نقش آفرینی کرد.

رئیس ستاد نماز جمعه شیراز گفت: پنجم مرداد ماه آغاز یک حرکت گسترده و وقوع یک پدیده بی نظیری است که در روند انقلاب اسلامی نقش آفرینی کرد.

فخارزاده گفت: امروز نماز جمعه ما به عنوان یک نماز جمعه در تثبیت نظام اسلامی است و یک نماز جمعه است که در روند رو به رشد انقلاب اسلامی این جزئی از افتخاراتی است که امام راحل ما پایه گذاری این نماز جمعه را در میهن اسلامی ساماندهی کردند.

او گفت: اگر بیانات مقام معظم رهبری در همین هفته در دیدار با ائمه جمعه سراسر کشور را رصد کنیم، مشاهده خواهیم کرد که حضرت آقا بیانات ارزشمندی را ایراد فرمودند در باب نماز جمعه آقا فرمودند که نماز جمعه به خاطر خصوصیتی که دارد یک فریضه استثنایی است، حتی از حج هم استثنائی‌تر است، چون حج سالی یکبار برگزار می‌شود، اما نماز جمعه به صورت هفتگی است و استمرار آن یک استثنا و خصوصیت ارزشمندی را رقم زده است.

رئیس ستاد نماز جمعه شیراز گفت: یک خصوصیت بسیار ارزشمندی که حضرت آقا در بیانات خود مطرح کردند آمیختگی معنویت و سیاست است که یک روال بسیار جالبی است در نماز جمعه که خطبه اول امام جمعه همه را دعوت به تقوا می‌کند و در خطبه دوم مسائل سیاسی را بیان می‌کند.

فخارزاده گفت: امروز نماز جمعه‌های ما در کشور مورد رصد دشمن است هرچند حضورش شما باشکوه‌تر باشد هرچند شما باشکوه‌تر باشد قدرت ارزیابی و محاسبه دشمن را دچار اشتباه خواهد کرد، بنابراین این نقشی که حضرت آقا به مکرر در راستای برگزاری نمازجمعه رسالت ما را در بحث برگزاری نماز جمعه بیشتر خواهد کرد کارکرد‌ها و برنامه ریزی‌های ستاد نماز جمعه را در حیطه حوزه کار برگزاری نماز جمعه را بامشکل مواجه خواهد کرد و می‌طلبد که ما با برنامه‌های جذاب‌تر با طرح‌های جامع‌تر بتوانیم این حضور مردمی را یک مقداری پررنگ‌تر کنیم.

او گفت: احساس می‌کنیم که یک روند رو به رشدی را در طی چهار سال گذشته و از بدو ورود آیت‌الله دژکام به عنوان نماینده رهبری در استان فازس و امام جمعه شیراز کار جدیدی را شروع کردیم که بتوانیم این اجتماع مردم را به تصویر بکشیم. خب طبیعتاً این حضور ارزشمند شما دوستداران اهل بیت در نماز جمعه می‌تواند بر محتوای کار بیافزاید.

رئیس ستاد نماز جمعه شیراز گفت: ما در حوزه کاری ستاد نماز جمعه سیاست‌هایی را برنامه‌ریزی کرده‌ایم که به استناد این سیاست‌ها بتوانیم یک طرح‌های جدیدی را در حوزه کاری ستاد و در بعد اجتماعی نماز جمعه به تصویر بکشیم در مراحل اجرایی ما در طی چهار سال گذشته سه محور را برای حوزه کاری ستاد مشخص کردیم اولین سیاستی که برنامه‌ریزی کردیم.

فخارزاده گفت: ما در حوزه کاری ستاد نماز جمعه بر این مبنا است که ما یک تشکیلات غیر دولتی هستیم و هیچ ردیف بودجه‌ای در سیستم اداری ستاد نماز جمعه از ناحیه دولت بر ما مترتب نیست، سیاستی در حوزه کاری دولت بر مبنای کمک به ستاد‌های نماز جمعه وجود ندارد که این بخشی هم که مقام معظم رهبری در دیدار با ائمه جمعه کشور مطرح کردند بر همین مبنا بود که ورود به کار اقتصادی نداشته باشید.

او با بیان اینکه تشکیلات نماز جمعه یک تشکیلات مردمی است و حوزه کاری نماز جمعه حوزه مردمی است و اگر ابعاد هزینه‌ای در ستاد نماز جمعه وجود دارد با همین کمک‌های مردمی قابل رفع خواهد بود، گفت: این مهم تاکیدی است که حضرت آقا کردند امروز همه برنامه‌هایی که در سطح نماز جمعه انجام می‌شود بدون هزینه دولتی شما مردم عزیز و خیرین عزیز و نیکوکاران ارزشمند در حال ساری و جاری است.

رئیس ستاد نماز جمعه شیراز گفت: امروز با ۴۲۰ نیرو در این ساختاربندی یک تشکیلات منسجم را ساماندهی کرده‌ایم. دومین کاری که ساماندهی کرده‌ایم معاونت‌های مختلف را در این ساختار ساماندهی کردیم تا یک نماز جمعه سالم و با شکوه را بتوانیم برگزار کنیم.

فخارزاده، مردم محوری را از سیاست‌هایی عنوان کرد که در ستاد نماز جمعه شیراز برنامه ریزی شده و ساماندهی حضور میدانی امام جمعه در بین مردم را از جمله اقدامات عملی این سیاست برشمرد.

او گفت: در سیل شیراز نقشی که امام جمعه شیراز ایفا کردند در حوزه رسیدگی به وضعیت مردم و فراتر از شیراز در سطح شهرستان‌های استان فارس و بعضاً خارج از استان فارس ما در زلزله سی سخت قریب به ۲۰۰ میلیون تومان کمک‌های مردمی شما را به آن منطقه اختصاص دادیم. در حوزه بازسازی با حضور امام جمعه شیراز در منطقه سی سخت استان کهگیلویه و بویراحمد ورود پیدا کردیم.

فخارزاده برگزاری اردو‌های جهادی، توزیع بسته‌های معیشتی، ورود به حوزه درمان، تدوین برنامه پنج ساله ستاد، راه‌اندازی مجمع خیرین، برگزاری ۱۰ رزمایش و ... را از اقدامات شاخص ستاد متبوع عنوان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ادارات فارس حوزه کاری ستاد حوزه کاری یک نماز جمعه برنامه ریزی حضرت آقا حوزه کار امام جمعه او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۵۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با حضور رئیس این دانشگاه برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در این نشست با اشاره به قرار گرفتن وضعیت دانشگاه در مدار کیفیت اظهار کرد: در این شرایط باید به گونه‌ای مدیریت کنیم که دانشگاه دچار روزمرگی نشود تا با آینده‌نگری به رشد و پیشرفت هرچه بیشتر آن در بخش‌های مختلف کمک کنیم.

محمدرضا قائدی افزود: باید تمرکز واحد‌های دانشگاهی بر افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد و دکتری و همچنین در حد امکان رشته‌های علوم پزشکی قرار گیرد تا امکان جذب دانشجو در این رشته‌ها هرچه بیشتر مهیا شود.

وی به موضوع تغییر و جابه‌جایی محل برخی رشته‌های مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بین واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس اشاره کرد و متذکر شد: این فرآیند جابه‌جایی رشته‌ها که با همکاری مرکز آزمون دانشگاه و مصوبه وزارت علوم صورت گرفت کمک بسیار بزرگی به این واحد‌ها برای جذب دانشجو کرده تا در رشته‌هایی که سالیان متمادی فاقد پذیرش دانشجو بودند در واحد دانشگاهی دیگری بتوان به جذب دانشجو پرداخت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس متذکر شد: برای نخستین‌بار در این دانشگاه، شورای وقف و امور خیّرین راه‌اندازی شده و این ظرفیت بسیار مناسبی است که در همه شهر‌ها و میان دانشگاهیان وجود دارد تا از ظرفیت افراد خیّر برای همکاری در تحصیل جوانان و دانشجویان کمک گرفت.

قائدی، امکان سرمایه‌گذاری خیّرین مستقر در شهر‌های مختلف استان فارس را برای توسعه دانشگاه به لحاظ زیرساخت‌های امکاناتی و کمک در تحصیل دانشجویان کم‌بضاعت راهکار بسیار مناسبی برای توسعه دانشگاه برشمرد و متذکر شد: این امر در واحد‌های دانشگاهی و شهر‌هایی که به امور خیریه شهریه هستند بیشتر مورد توقع و انتظار است.

وی از برگزیده شدن استان فارس در موضوع اسناد و املاک دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و افزود: درباره اسناد و املاک دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس؛ سازمان مرکزی این استان را به‌عنوان برترین استان و واحد شیراز را به‌عنوان برترین واحد معرفی کرده و این نشان می‌دهد که در زمینه اخذ اسناد و املاک دانشگاه در شرایط فعلی ذهنیت بسیار مناسبی در دانشگاه شکل گرفته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، دانشگاه آزاد اسلامی را که مولود انقلاب اسلامی است برای هر شهر و منطقه‌ای پایگاه ثابت انقلاب اسلامی دانست و افزود: در زمینه اجرای بخشنامه آراستگی با لحاظ این موضوع که در شهر‌ها و مناطق استقرار دانشگاه آزاد اسلامی، این دانشگاه را پایگاه ثابت انقلاب می‌شناسند نکته بسیار حائز اهمیتی است که موجب شده، خانواده‌ها از هر جهت با اطمینان کامل فرزندانشان را به ما بسپارند و در این راستا انتظارات از دانشگاه برای اجرای بخشنامه آراستگی نیز بسیار بالاتر می‌رود.

قائدی، موفقیت در مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی را مشروط به مدیریت چندوجهی دانست و یادآور شد: موفقیت در مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی به شرطی حاصل می‌‌شود که در وجوه مختلف اعم از فرهنگی، آموزشی، توسعه رشته، توجه به امور مالی، ورزشی و سایر امور در حد عالی مدیریت کنیم.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس هم در جمع رؤسای واحد‌ها و مراکز این دانشگاه با اشاره به اهمیت جایگاه گروه معارف در واحد‌های دانشگاهی تشریح کرد: در مقطع اغتشاشات سال ۱۴۰۱ بیشترین کلاس‌هایی که با حداکثر نظم برگزار شد و امر پاسخگویی به شبهات را به عهده گرفت کلاس‌های معارف اسلامی بود و این ایجاب می‌کند که از استادان این گروه تجلیل و تقدیر شود.

حجت‌الاسلام مهدی یعقوبی افزود: در سال جاری اولویت فعالیت‌های دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با حمایت از گروه معارف و کلاس‌های آن شکل گرفته است.

وی همچنین خواستار تمرکز بر همکاری در برگزاری مسابقات کشوری جشنواره نهج‌البلاغه شد و افزود: برای سومین سال متوالی برگزاری دوره حامیم ۳ در دستورکار این نهاد قرار گرفته و مقرر شده که در نیمه نخست تابستان امسال دوره استانی این طرح با همکاری رؤسای واحد‌ها و با حضور دانشجویان فعال فرهنگی برگزار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقرار ادارات در شهرستان فرخشهر در دستور کار قرار گیرد
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • آمادگی برای برگزاری دور دوم انتخابات/ مردم ۳ حوزه منتظر روز جمعه
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در شیراز و زرقان معرفی شد
  • برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی بناب
  • ماجرای متن حاج صادق آهنگران در نماز جمعه و پیامی که امام خمینی (ره) به او داد؟
  • جنجال شعرخوانی علم الهدی درباره منیژه از تریبون نماز جمعه /مشاوران شما بیت هایی بهتر از شاهنامه را می توانستند پیدا کنند
  • ۵۸۳ استان فارسی برای کسب مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم آزمون دادند